Tekninen toteutus

Avoimuus ja yhdessä kehittäminen ovat hankkeemme ytimessä.

Yhdessä käyttäjien kanssa

Tulevassa somepalvelussamme käyttäjien kokemukset ovat tärkeitä. Palvelu suunnitellaan käyttäjälähtöisesti niin, että erilaiset loppukäyttäjät ovat mukana ideoimassa, suunnittelemassa ja testaamassa palvelua alusta asti.

Meille jokainen käyttäjä erilaisine tarpeineen on merkityksellinen, siksi somepalvelussa huomioidaan tekninen saavutettavuus, käyttöliittymän helppokäyttöisyys ja yleinen selkeys. Toisille on luontevaa viestiä kirjoittaen, toisille kuvilla, videoilla tai äänellä. Palvelussamme käyttäjillä on mahdollisuus valita itselleen sopivin tapa viestiä muiden kanssa.

Somepalvelu tehdään ensisijaisesti mobiilialustoille. Toteutuksessa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan avoimen lähdekoodin komponentteja, ja myös lopputulos on avointa lähdekoodia. Käytettäviä teknologioita ei ole vielä valittu.

Tervetuloa mukaan

Alkuvuodesta 2018 järjestimme kaikille avoimen Kohdataan-hackathonin, jossa ideoitiin yhdessä eri alojen toimijoiden kanssa tulevaisuuden helppokäyttöistä somepalvelua.

Vuoden aikana ideoita on karsittu ja työstetty yhdessä käyttäjien ja kumppaneiden kanssa eteenpäin, ja nyt olemme vaiheessa, jossa valitsemme palvelun lopullista konseptia.

Teknisen kumppanin kilpailutamme julkisena kansallisena hankintana alkuvuodesta 2019.

Kaikki aiheesta kiinnostuneet voivat osallistua kehittämiseen myös sivujemme tai Facebook-ryhmämme kautta, tervetuloa mukaan!

PÄIVITETTY 8.1.2019 Etusivulle

Mustalla taustalla on luonnoksenomaisesti käsitelty valokuva kahdesta hymyilevästä nuoresta naisesta. Toinen naisista katsoo kädessään olevaa mobiililaitetta ja toinen pitää mobiililaitetta korvallaan. Kuvan alapuolella on teksti: KETTERÄÄ KEHITYSTÄ KÄYTTÄJÄLÄHTÖISESTI.