Kehittämisryhmä kokoontui ensi kertaa!

Kokoonnuimme eilen ensikertaa kehittämisryhmämme kanssa. Kehittämisryhmäämme kuuluu tulevan palvelumme käyttäjiä sekä Kohdataan-tiimi ja kumppanimme Geniemin edustajia.

Yhteisen pöydän ääressä käytiin vilkasta keskustelua somesta, heiteltiin ideoita uuteen somepalveluun liittyen sekä jaettiin kokemuksia puolin ja toisin. Juttua riitti, ideoita lensi, eikä naurua säästelty! Olemme onnekkaita, että meillä on näin mahtavan sitoutunut, idearikas ja innostunut porukka kasassa!

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Mikäli haluat osallistua uuden somepalvelun kehittämiseen, lähetä ajatuksesi ja ideasi meille sähköpostilla tai Kohdataan-facebook -ryhmässä. Ryhmä vaattii liittymispyynnön ja hyväksynnän, ennen kuin pääset kirjoittamaan. Tervetuloa mukaan!

Luodaan yhdessä parempaa somea!