Yksinäisyyden monet kasvot

Vierailimme eilen Yksinäisyyden monet kasvot -seminaarissa. Kuulimme ajatuksiaherättäviä puheenvuoroja yksinäisyydestä ja sen vaikutuksista ihmisen eri elämänvaiheissa!
 
Seminaarissa puhuttiin paljon kohtaamisesta ja toisten huomaamisesta, pienistä eleistä, joilla on suuri merkitys. Puhuttiin paljon ulkopuolelle jäämisestä, näkymättömyydestä, arvottomuuden tunteesta ja myös taloudellisen niukkuuden vaikutuksista osallisuuden kokemukeen.
 
Hankkeen näkökulmasta pari puheenvuoroa herätteli ajattelemaan jälleen meille keskeisiä teemoja; sosiaalisten taitojen ja kohtaamisen tukemista somepalveluissa, myönteisen kulttuurin luomista sekä kiusaamisen ehkäisemistä. Näihin asioihin haluamme keskittyä, luodessamme uutta somepalvelua, jonka tavoitteena on kohtaamisten lisääminen ja yksinäisyyden vähentäminen.
 
Tule mukaan luomaan kanssamme jotakin, jolla todella on merkitystä!