Mitä kuuluu?

Yhteistyökumppaneillemme tehdyssä kyselyssä saimme valtavasti hyvää palautetta, että teemme oikeita asioita, oikeilla tavoilla, kiitos!

Piston sydämessämme sai kuitenkin aikaan toive, että viestisimme ja kertoisimme enemmän siitä, mitä hankkeessa tapahtuu. Totta, olemme olleet viime aikoina niin työn imussa, että viestimiseen ei ole tuntunut jäävän aikaa. Vaikka koemme avoimuuden, myös tekemisemme avoimuuden yhdeksi tärkeimmistä arvoistamme. Patistelkaa ja kyselkää siis jatkossakin kuulumisia!

Maaliskuu meni tiiviisti arvioinnin ja raportoinnin merkeissä, kuten kaikilla muillakin STEA:n rahoittamilla hankkeilla, joilla on kolmas vuosi käynnissä. Oli mahtavaa palata kaikkeen siihen mitä olemme hankkeessa jo tehneet, mutta myös kirjata ylös saadut ehdotukset hankkeen kehittämiseen. Monet niistä liittyivät paitsi saavutettavuuteen ja turvallisuuteen, myös yhteistyöhön kumppaneiden, vapaaehtoisten ja vertaisvapaaehtoisten kanssa. Näihin toiveisiin pääsemme toivottavasti palaamaan pian.

Maaliskuussa käynnistimme myös yhteistyötä teknisen kumppanimme Perfektion kanssa. Olemme täsmentäneet yhteistä projektiamme sekä tulevan palvelun konseptia ja teknistä määrittelyä. Ja ennen kaikkea viimeistelleet yhteiskehittämisen mallia, jotta kaikki tulevan palvelun kehittämisestä ja koodaamisesta kiinnostuneet voisivat osallistua sen tekemiseen. Kerromme tästä lähipäivinä lisää.

Kehitetään ja tehdään yhdessä!

Mitä ollaan tekemässä -mindmap