Prototyypin testausta

Kehittäminen on lähtenyt tämän kevään osalta vauhdikkaasti käyntiin ja olemme päässeet testaamaan tulevan palvelun prototyyppiä kohderyhmämme kanssa. Tällä viikolla keskityimme erityisesti testaamaan profiilin luomista ja käyttäjien matchaamista palvelussa. Kutsuimme kehittämisryhmämme koolle ja vierailimme Vallilan työ- ja valmennuskeskuksessa. Lisäksi testaukseen osallistui myös oman talomme väkeä.

Kohderyhmämme osallistaminen on ollut meille alusta saakka tärkeää, jotta voimme luoda käyttäjien näköisen, aitoa tarvetta palvelevan palvelun. Olemme iloisia siitä, että innokkaita testaajia löytyy paljon ja palvelu koetaan erittäin tärkeäksi ja houkuttelevaksi!

Saimme jälleen hyviä kommentteja, joiden pohalta parantelemme prototyyppiä ja koodaajat pääsevät ihan pian vauhtiin lopullisen palvelun luomisessa!

Pysykää siis kuulolla, kerromme pian lisää!

Kuvassa testataan uuden somepalvelun prototyyppiäa.