Tule mukaan betatestaukseen!

Kehitämme uutta helppokäyttöistä somepalvelua, jossa voi tutustua uusiin ihmisin ja löytää kavereita. Palvelun tavoitteena on yksinäisyyden vähentäminen somen keinoin. Kehitämme ja toteutamme palvelua yhdessä käyttäjien kanssa.

Järjestämme Kohdataan-palvelun betatestauksen
torstaina 23.5.2019 kello 9-12 ja kello 17-20.

Osallistu testaukseen vaikka kotisohvalta!
Ilmoittaudu mukaan, jos olet yli 15-vuotias ja omistat tai saat testauspäivänä käyttöösi älypuhelimen. Lähetämme sinulle linkin palveluun, eli voit osallistua testaukseen vaikka kotisohvalta. Testausta varten sinun ei tarvitse ladata puhelimeesi erillistä ohjelmistoa. 

Testauspäivänä palvelussa on kanssasi samaan aikaan useita testaajia eri puolilta Suomea, joiden kanssa pääset keskustelemaan ja tutustumaan pienissä ryhmissä. Ryhmät yhdistetään automaattisesti mielenkiinnonkohteiden mukaan. Betatestausta on rajattu tiettyjen ominaisuuksien kokeilemiseen, ja se tulee olemaan suppeampi, kuin lopullinen palvelu.

Kohdataan-projektitiimimme osallistuu testaukseen seuraamalla ja moderoimalla keskusteluja.

Testauksen jälkeen lähetämme kaikille testaukseen osallistuneille palautekyselyn ja lisäksi testaajat saavat ensimmäisten joukossa tiedon, kun valmis palvelu julkaistaan.

Lisätietoa hankkeestamme löydät verkkosivuiltamme kohdasta Mitä teemme.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeella ja osallistut ensimmäisten joukossa uuden somepalvelun testaukseen!

Jos sinulla herää kysyttävää, ota yhteyttä meihin sähköpostilla kohdataan@kvl.fi.

Ammattilainen, jos sinulla on ryhmä, joka voisi osallsitua testaukseen, lue lisää ryhmätestauksesta.

Tervetuloa mukaan!

2 kommenttia

  1. Saija:

    Tuleeko siihen sellainen ominaisuus, joka ilmoittaisi lähellä olevat, aktiivisena olevat yksinäiset? Jos kaipaisin vaikka kaffeeseuraa asap, niin voisin katsoa keitä olisi lähellä… ja laittaa viestiä!

  2. Mia Purho:

    Kiitos Saija kommentistasi!

    Hyvä huomio, tätä olemmekin pohtineet projektin alkuvaiheessa, mutta tällä hetkellä palveluun ei ole tulossa reaaliaikaista paikkatietoon perustuvaa matchausta. Ajatus on meillä kuitenkin ylhäällä ja punnitsemme sitä palvelun kehityksessä myöhemmin, käyttäjiltä kerätyn tiedon ja toiveiden pohjalta. 🙂