Betatestaukseen osallistui huimat 260 käyttäjää!

Järjestimme Kohdataan-palvelun betatestauksen torstaina 23.5.2019 ja kutsuimme mukaan kaikki halukkaat yhteiskehittämisen hengessä. Uuden palvelun testaaminen herätti kiinnostusta niin paljon, että järjestimme useita testausajankohtia, jotta mahdollisimman moni kiinnostunut pääsisi mukaan. Mukana oli sekä ryhmiä, että yksittäisiä testaajia. Kaiken kaikkiaan meillä oli lähes 260 testaajaa palvelussa ja saimme rutkasti palautetta jatkokehittämistä varten!

Keskustelu kävi ajoittain hyvinkin vilkkaana ja ilmapiiri tuntui olevan hyvin positiivinen. Tässä koimme onnistuneemme, sillä myönteinen ilmapiiri somepalveluissa ei ole itsestäänselvyys, mutta meille se on ollut tärkeä tavoite alusta saakka. Palautteen perusteella vaikuttaa siltä, että olemme ihan oikeilla jäljillä, mutta saimme myös tärkeitä uusia näkökulmia ja ajatuksia pohdittavaksemme.

Ensiviikolla istumme alas kokoamaan palautteita ja suunnittelemaan seuraavia askelia kohti entistä parempaa palvelua!

Palvelu julkaistaan syksyllä 2019, mutta järjestämme lisää testauksia ennen sitä, joten pysy kuulolla!