Syyskuulumisia, osa 2

Yhtäkkiä ollaankin jo syvällä hämärässä marraskuussa!

Syksy on mennyt rivakasti somepalvelun kehittämisen merkeissä, etenemme hyvin, mutta tekemistä riittää.

Palvelun teknisestä kehittämisestä välikiitos kaikille yhteiskehittäjille! Opiskelijatiimimme kanssa alamme olla loppusuoralla, tällä viikolla alkaa viimeinen kehityssprintti, ja sen jälkeen tekninen viimeistely omassa projektitiimissä. 

Sisältöjen kehittämisessä hankkeessa alusta asti mukana olleet kehittämis- ja ohjausryhmät ovat olleen meille myös kullanarvoisia, sekä ryhminä että omien alojensa asiantuntijoina ja sparraajina, kiitos myös teille!

Myös varsinainen hanketiimimme sai vahvistusta, kun marraskuun alussa hankkeessa aloitti puolikkaana suunnittelijana Mira Vihmo, tervetuloa mukaan Mira!

Tulevina viikkoina testaamme rekisteröitymistä, yhtä käyttäjien kannalta somepalvelun haasteellisimmista asioista – ja myös kehittäjien, miten saamme rekisteröitymisestä ja kirjautumisesta mahdollisimman helppokäyttöisen, mutta turvallisen. 

Vuodenvaihteessa pääsemme testaamaan kokonaisuuden toimivuutta, ja sen jälkeen tekemään viimeiset viimeistelyt.

Palvelun julkaisusta kerromme lisää lähiviikkoina!