Vuoden viimeiset kuulumiset

Vuoden loppu jo häämöttää ja hankkeessa eletään kiireisiä aikoja. Mutta onneksi kohta on joulu ja loma.

Olemme jatkaneet tiivistä työskentelyä yhdessä teknisen kumppanimme Perfektion ja Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen devaajaopiskelijoiden kanssa.

Opiskelijat saivat ohjelmistotuotantoprojektinsa päätökseen. Kiitämme heitä hienosti tehdystä työstä: Kiitos Laura, Sami, Emma, Jaakko, Karoliina ja Pyry. Iloksemme voimme kertoa, että saimme ryhmästä kaksi opiskelijaa mukaan hanketiimiimme. Laura Reivinen ja Sami Saukkonen jatkavat ohjelmistotuotantoprojektissa tekemäänsä työtä helmikuun loppuun asti.

Tällä viikolla olemme testanneet rekisteröitymistä muutaman käyttäjän kanssa. Saimme arvokasta tietoa rekisteröitymiseen liittyvistä haasteista. Toteamme myös, että hyvältä näyttää. Kohdataan-palvelusta on tulossa hieno somepalvelu. Tämän totesivat myös testaajamme.

Mutta nyt on aika levähtää. Työ jatkuu heti vuoden vaihteen jälkeen. 

Kohdataan hanketiimi toivottaa kaikille rauhallista ja leppoisaa joulun aikaa!