Missä mennään nyt

Hankkeessa on jännät paikat, kun Kohdataan-somen viimeistely tiivistyy. Devaajat ahkeroivat viimeisten ominaisuuksien kanssa ja kohta päästään testaamaan pilottiversiota. Kaiken pöhinän keskellä hankkeessa on aloittanut myös uusi projektisuunnittelija, nimittäin allekirjoittanut!

Pian kerrotaan palvelun avauspäivä, eikä kauaakaan, kun ahkera palvelun kehittäminen ja toteuttaminen konkretisoituvat tuleville käyttäjille. Tästä ollaan koko tiimin voimin enemmän kuin innoissaan.

Facebookin ja Twitterin lisäksi hankkeessa on otettu nyt käyttöön ikioma Instagram-tili @Kohdataan.fi (https://www.instagram.com/kohdataan.fi/), jota seuraamalla pääsee kurkistamaan Kohdataan-porukan arkeen ja pysymään ajan tasalla kuulumisista. Instagramissa onkin jo hienosti porukkaa mukana.
Jatkossa meistä kuuleekin parhaiten eri somekanavista, eli ota tilit seurantaan ja pysy kuulolla!

Iso kiitos myös viimeistä työpäiväänsä hankkeen parissa viettävälle Miralle, kohdataan! 🙂

 

Ps. Tällä viikolla saatiin myös postissa upeat Kohdataan.fi t-paidat!

Kohdataan.fi t-paita