Yhteiskehittäminen / vanha

Tule kehittämään kanssamme saavutettavaa somea!

Avoimuus ja yhdessä tekeminen ovat hankkeemme ytimessä, joten haluamme kutsua kaikki kohtaamisten lisäämisestä ja yksinäisyyden vähentämisestä kiinnostuneet kehittäjät tekemään kanssamme saavutettavaa somepalvelua, jossa voi tutustua uusii ihmisiin. Lue lisää palvelustamme ja hankkeestamme.

Palvelun kehittämiseen voit osallistua olit sitten ohjelmistoalan opiskelija tai rautainen ammattilainen. Osallistumalla voit saada kokemusta ja kehittää omaa osaamistasi, tai antaa osaamisesi ja panoksesi tärkeän palvelun rakentamiseen. Voit osallistua yksin, tai haastaa mukaan kaverisi tai kollegasi ja osallistua porukalla. Jokaisen panos on tärkeä!

Palvelun yhteiskehittäminen tapahtuu hankkeen GitHubissa.

Yhteiskehittämiseen liittyvää keskustelua käydään hankkeen Slackissa.

https://join.slack.com/t/kohdataan-dev/shared_invite/enQtNjIwMTc4NzA4MjE0LTQ4NDk3M2I1N2RjODU1OWNhYTJkMTczMGMzYmY0N2RhYWYyNjA2ODZlYzYyNTBiNGMzN2EwMTM2MjVlM2NkZTE 

Kehitettävän somepalvelun ajatuksena ja konseptina on yhdistää käyttäjiä kiinnostusten mukaan pieniksi ryhmiksi, joissa voi keskustella ja tutustua uusiin ihmisiin. Ryhmäkeskusteluiden lisäksi palvelussa voi viestiä kahden kesken. Jatkosuunnitelmissa palvelussa on myös tapahtumaosio, jonka kautta löytyy ohjattuja verkko- ja fyysisiä tapahtumia. 

Palvelu avataan keväällä 2020.

Yhteiskehittämistä yhdessä hankkeen kanssa koordinoi Perfektio.

Kiinnostuitko, mutta haluat tietää lisää, tai kaipaat apua aloitukseen?

Ota yhteyttä tai kysy Slackissa!

Päivitetty 27.2.2020 Etusivulle

Koodataan uusia ystäviä