Yhteiskehittäminen

Järjestämme ma 03.06. klo 17-20 yhteiskehittäjille oman illan, kurkkaa facebook-tapahtuma ja tule mukaan!

Avoimuus ja yhdessä tekeminen ovat hankkeemme ytimessä, joten haluamme kutsua kaikki yksinäisyyden vähentämisestä kiinnostuneet kehittäjät tekemään kanssamme saavutettavaa somepalvelua, jossa voi tutustua uusiin ihmisiin. Lue lisää palvelustamme ja hankkeestamme.

Palvelun kehittämiseen voit osallistua olit sitten ohjelmistoalan opiskelija tai rautainen ammattilainen. Osallistumalla voit saada kokemusta ja kehittää omaa osaamistasi, tai antaa osaamisesi ja panoksesi tärkeän palvelun rakentamiseen. Voit osallistua yksin, tai haastaa mukaan kaverisi tai kollegasi ja osallistua porukalla. Jokaisen panos on tärkeä!

Palvelun yhteiskehittäminen tapahtuu projektin GitHubissa.

Yhteiskehittämiseen liittyvää keskustelua käydään projektin Slackissa.

Palvelun päivittyvään protoon voi tutustua InVisionissa.

Kehitettävän somepalvelun ajatuksena ja konseptina on yhdistää käyttäjiä kiinnostusten mukaan pieniksi ryhmiksi, joissa voi keskustella ja tutustua uusiin ihmisiin. Ryhmäkeskusteluiden lisäksi palvelussa voi viestiä kahden kesken. Palveluun on tulossa myös tapahtumaosio, jonka kautta löytyy ohjattuja verkko- ja fyysisiä tapahtumia. 

Palvelun kehittäminen jatkuu koko kevään ja kesän 2019 ajan. Palvelun beta-versiota testataan vielä kevään 2019 aikana, ja palvelu julkaistaan syksyllä 2019.

Yhteiskehittämistä yhdessä hankkeen kanssa koordinoi Perfektio.

Kiinnostuitko, mutta haluat tietää lisää, tai kaipaat apua aloitukseen?

Ota yhteyttä tai kysy Slackissa!

PÄIVITETTY 18.5.2019 Etusivulle

Koodataan uusia ystäviä