Kuulumisia Kohdataan-tiimiltä

Terveisiä jännittävistä tunnelmista!

Kuten kaikille on selvää, eletään poikkeuksellisia aikoja ja arki on ottanut yllättävän käänteen sekä kollektiivisella, että henkilökohtaisella tasolla. Tarve Kohdataan-somelle on suurempi kuin koskaan. Onneksi työmme Kohdataan-somen parissa jatkuu ahkerasti kiitos internetin ja sosiaalisen median. Toimivien etäyhteyksien ansiosta olemme voineet jatkaa työskentelyä tiimin kesken ja palvelun viimeistely onkin loppusuoralla. 

Viime viikolla saimme palvelun testaukseen, josta saimme arvokasta palautetta. Sen pohjalta viilataan loputkin asiat kuntoon, jonka jälkeen pääsemme ilmoittamaan palvelun julkaisupäivämäärän. Emme malta odottaa, että kaikki halukkaat pääsevät vihdoin käyttämään somea ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Etenkin tällaisena aikana tuntuu erityisen tärkeältä olla viemässä eteenpäin palvelua, jonka tarkoitus on lisätä matalan kynnyksen kohtaamisia ihmisten välillä. 

Jos et ole vielä ottanut somekanaviamme seurantaan, niin nyt on hyvä hetki, sillä sieltä löytää ajankohtaisimmat kuulumiset.

Instagram https://www.instagram.com/kohdataan.fi/

Twitter https://twitter.com/kohdataan?lang=fi

Tietokone keittiön pöydällä

Kohdataan etänä! 🧡⠀ 

Päivitetty 26.3.2020 Etusivulle

Uutisia tulevasta vuodesta

Iloisia uutisia, olemme saamassa hankkeellemme jatkovuoden! 

Hankkeessa on ollut paljon käänteitä, myös haasteellisia käänteitä ja aikataulumuutoksia, joten uutiset jatkosta ovat upea juttu – saamme palvelun julkaisun jälkeen myös kunnolla aikaa juurruttamiseen, ja myös jatkokehitystarpeiden ja -rahoituksen kartoittamiseen.

Nyt vuoden vaihteen lähestyessä palvelun viimeisteleminen tiivistyy, julkaisemme sen suunnitelmien mukaan alkuvuodesta – jatkosuunnitelmista lisää vähän myöhemmin.

Pysykää siis kuulolla!

Kohdataan uusia ystäviä

Päivitetty 12.12.2019 Etusivulle

Hanke tutustui Saankareihin!

Kävimme pyörähtämässä Nuorten toimintakeskus Hapessa, tutustumassa sankarit toimintaan!

Meininki oli rentoa ja vastaanotto mitä lämpimin!
Sankarit toimintaa järjestetään torstaisin kello 17.30-20.30 ja Sankarit vol 2 -iltoja joka toinen perjantai kello 17.30-21.

Katsotaan jos syksyllä ideoitaisiin siellä porukalla uutta somea!

Päivitetty 4.5.2018 Etusivulle