Kuulumisia Kohdataan-tiimiltä

Terveisiä jännittävistä tunnelmista!

Kuten kaikille on selvää, eletään poikkeuksellisia aikoja ja arki on ottanut yllättävän käänteen sekä kollektiivisella, että henkilökohtaisella tasolla. Tarve Kohdataan-somelle on suurempi kuin koskaan. Onneksi työmme Kohdataan-somen parissa jatkuu ahkerasti kiitos internetin ja sosiaalisen median. Toimivien etäyhteyksien ansiosta olemme voineet jatkaa työskentelyä tiimin kesken ja palvelun viimeistely onkin loppusuoralla. 

Viime viikolla saimme palvelun testaukseen, josta saimme arvokasta palautetta. Sen pohjalta viilataan loputkin asiat kuntoon, jonka jälkeen pääsemme ilmoittamaan palvelun julkaisupäivämäärän. Emme malta odottaa, että kaikki halukkaat pääsevät vihdoin käyttämään somea ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Etenkin tällaisena aikana tuntuu erityisen tärkeältä olla viemässä eteenpäin palvelua, jonka tarkoitus on lisätä matalan kynnyksen kohtaamisia ihmisten välillä. 

Jos et ole vielä ottanut somekanaviamme seurantaan, niin nyt on hyvä hetki, sillä sieltä löytää ajankohtaisimmat kuulumiset.

Instagram https://www.instagram.com/kohdataan.fi/

Twitter https://twitter.com/kohdataan?lang=fi

Tietokone keittiön pöydällä

Kohdataan etänä! 🧡⠀